Over Streamingfans

Tof dat je hier terecht bent gekomen! Mijn naam is Ruud en al jaren ben ik enthousiast over alles wat met streaming te maken heeft. Ruim 10 jaar geleden kocht ik mijn eerste Chromecast en mijn Netflix-abonnement loopt als sinds de dag van de introductie in Nederland.

Streamingfans is uit enthousiasme geboren, een site volledig toegewijd aan alles wat met streaming te maken heeft. Of het nu gaat om de hardware, streamingdiensten of providers zoals Ziggo en KPN: op Streamingfans (of SF) vind je er alles over!

Mijn naam is Ruud en ben al jaren enorm enthousiast over alles rondom streaming en tech. Dat is dan ook de reden dat ik 2008 Androidworld.nl heb opgericht, een site dedicated aan Android. Inmiddels is Androidworld uitgegroeid tot de grootste Android-site van Nederland met meer dan een miljoen bezoekers.

Nu is het tijd voor een site over streaming, alles rondom streaming. Er zijn op internet veel sites, communities, fora, reviews en vraag- en antwoord-secties waar je terecht kunt voor alles rondom streamingdiensten, providers en hardware. Toch vond ik dat er ruimte was voor nog meer, vooral goede, informatie gebracht met passie op basis van goed onderzoek en ervaring.

Het doel van Streamingfans is dan ook een zo’n compleet platform te maken met alles over streaming. Begin 2024 is de naam veranderd naar Streamingfans. Voorheen ging de site door het leven als Chromefans. De opzet, structuur en ook het team zijn exact gelijk gebleven. De focus ligt nu alleen meer op streaming.

Zelf kan ik belachelijk enthousiast worden over nieuwe releases, kleine tweaks, handige tools, mooie reviews en alles waar maar knopjes op zitten. Ik hoop dan ook met Streamingfans een deel van mijn passie en enthousiasme te kunnen delen met de rest van de wereld. Of Nederland en België in dit geval!

Heb je iets om te delen, feedback, suggesties of wil je gewoon je ervaring rondom streaming delen, stuur mij dan een bericht!

Het Chromefans-team

Ruud Caris

Oprichter

Sinds 2012 de trotse bezitter van een Chromecast en sindsdien alle versies gebruikt. Kan daarnaast enthousiast worden van streaming, smarthome maar ook streaming diensten.

Wesley - Chromefans

Wesley Akkerman

Tech-enthousiasteling

Schrijft al sinds jaar over tech. Of het nu gaat om de streaming, Apple TV of Ziggo, hij draait zijn hand er niet voor om.

Arie vogelaar - Chromefans

Arie Vogelaar

Streaming-expert

Kijkt (te)veel Netflix, Videoland, Viaplay en Disney+. Gelukkig kan hij tijd vinden om over streamingdiensten te schrijven op Chromefans.

Willem Hamilton

Chrome-fanaat

Is verliefd op zijn Android-telefoon en streamt al jaren via de Chromecast. Doet dit tegenwoordig over de hele wereld.