Pathé Thuis biedt 25 gratis films aan voor Ziggo-klanten

Er zijn films voor volwassenen en voor kinderen beschikbaar.

Door

Wesley Akkerman

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Pathé Thuis

💡 In het kort

Ben je een Ziggo-klant? Dan kun je nu genieten van in totaal 25 gratis films. Ze zijn tot en met 25 februari beschikbaar in het tv-menu of via Ziggo Go.

Als je klant bent bij Ziggo en een tv-pakket met interactieve tv hebt, dan kun je tot en met 25 februari genieten van maar liefst 25 gratis films. De films worden aangeboden door Pathé Thuis. Een mooie promo-actie voor de dienst waar je films huurt, maar ook een mooie meevaller voor iedereen die van een avondje tv-kijken houdt.

De films zijn al even gratis te bekijken. Dat kan sinds 8 februari 2024 en kan nog tot en met 25 februari. Je hebt dus misschien niet meer genoeg tijd om elke dag van de maand een film te kijken via Pathé Thuis, maar kunt alsnog genieten van het gratis aanbod. En laten we eerlijk zijn: niet elke film is natuurlijk voor iedereen bedoeld.

25 gratis films via Pathé Thuis

Als je naar de website van Ziggo gaat, dan kun je zien om welke films het gaat. Onder meer Cold Pursuit, War with Grandpa, Stillwater, 13 Going 30 en Charlie’s Angels staan op de lijst. En wanneer je helemaal naar beneden scrolt, dan zie je ook het aanbod kinderfilms staan. Denk dan aan Bellinga’s: Huis Op Stelten en De Smurfen.

De films bekijken gaat overigens heel simpel. Je pakt daarvoor de Ziggo-afstandsbediening erbij en gaat naar het hoofdmenu. Selecteer vervolgens het onder Entertainment. Als het goed is zie je daar het menu voor het Ziggo-kijkcadeau staan. Het enige wat je nu nog hoeft te doen is de film uit te kiezen die je op dat moment wil kijken.

Wat als je de films niet ziet staan?

Het kan zijn dat je de films niet ziet staan. Dan is de kans groot dat je een verouderde mediabox hebt. Ziggo laat weten dat je dat model kosteloos kunt omruilen voor een nieuwe variant, zoals de Next Mini. Dan heb je allerlei videostreamingdiensten, zoals Pathé Thuis, Netflix, Disney+, Videoland en Viaplay, ook op één plek staan.

Schrijft sinds 2006 over technologie. Of het nu gaat om de Chromecast, Chromebook of Google Home, hij draait zijn hand er niet voor om.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Voor jou geselecteerd

Plaats een reactie

Delen op...