Dit is wat je over Videoland bij Ziggo wil weten

Wat Videoland kost en waar je de app vindt -- dat is wat je in dit artikel aantreft, en meer!

Door

Arie Vogelaar

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Videoland

💡 In het kort

Wat de kosten van Videoland bij Ziggo zijn, hangt af van welk abonnement je wilt afsluiten. Je kunt gaan voor Basis (4,99 euro per maand), Plus (9,99 euro per maand) of Premium (11,99 euro per maand). Je kunt Videoland bij Ziggo openen via het applicatieoverzicht van de mediabox, maar je kunt ook met de afstandsbediening naar kanaal 151 gaan.

De prijzen zijn gemeten op 29 januari 2024.

Heb je op dit moment een Ziggo-abonnement of ben je van plan een contract bij Ziggo aan te vragen? Dan kun je ook meteen Videoland bij Ziggo afnemen. In dit artikel lees je welke abonnementen je kunt kiezen, wat de kosten hiervan zijn en via welke zender je Videoland bij Ziggo kunt streamen.

Ook ontdek je hoe je Videoland twaalf maanden gratis kunt kijken en welke streamingdiensten er nog meer bij Ziggo beschikbaar zijn.

Videoland bij Ziggo: dit zijn de kosten

Wat de kosten van Videoland bij Ziggo zijn, hangt af van welk abonnement je wilt afsluiten. Er zijn verschillende abonnementen beschikbaar en die hebben elk hun eigen voordelen. Benieuwd hoe dat zit? Bekijk dan het overzicht hieronder en bepaal welk abonnement het beste bij je past.

PremiumPlusBasis
Onbeperkt toegang tot films, series en programma’s✔️✔️✔️
Kijken zonder reclame✔️✔️
Aantal schermen waarop je tegelijkertijd kunt kijken421
Films, series en programma’s downloaden en offline kijken✔️✔️
Beschikbaar op alle apparaten✔️✔️
Kosten per maand€ 11,99€ 9,99€ 4.99

Op zoek naar een betaalbaar Videoland-abonnement? Ook Ziggo biedt Videoland aan, mogelijk met een interessante aanbieding voor jouw account.

→ Bekijk op deze pagina of er aanbiedingen zijn voor jouw account

1. Videoland Basis bij Ziggo

Wil je niet te veel geld uitgeven en vind je het niet erg om nu en dan reclame te zien, net zoals je op tv en op YouTube gewend bent? Dan is het basis-abonnement van Videoland bij Ziggo een goede keus. Met Videoland Basis kijk je onbeperkt films, series en programma’s voor slechts 4,99 euro per maand.

Omdat Basis zo goedkoop is, loop je wel tegen enkele beperkingen aan. Dat geldt niet alleen voor de verplichte reclames, maar ook op andere gebieden. Zo is het niet mogelijk om via meerdere schermen tegelijk naar Videoland te kijken, kun je geen video’s downloaden en vervolgens offline kijken en is Videoland ook niet beschikbaar op al je apparaten.

2. Videoland Plus

Wil je genieten van extra features en heb je geen zin in reclames? Dan is Videoland Plus een prima keus. Met Plus kijk je onbeperkt naar de leukste video’s, kun je met twee schermen tegelijk kijken (ideaal als je een partner of huisgenoot hebt) en kun je Videoland gebruiken op al je apparaten.

Ook kun je video’s downloaden en offline kijken. De kosten voor Plus zijn 9,99 euro. Zijn er dan ook beperkingen? Nou, niet echt. Behalve dat je maximaal op twee schermen tegelijk kunt kijken. Als je dus met het hele gezin, met je vriendengroep of met al je huisgenoten naar Videoland wilt kijken, kun je beter voor het Premium-abonnement gaan.

3. Videoland Premium

Videoland kijken op vier schermen tegelijk zonder enige beperking. Dat is een belofte die Videoland Premium helemaal waarmaakt. Dankzij Premium kun je met het hele gezin genieten van de leukste series, films en programma’s.

Een ander voordeel van Premium is dat je, net als bij Plus, video’s offline kunt kijken door ze vooraf te downloaden. Dit is fijn als je veel reist of als je graag een video kijkt in de sportschool. Je kunt hierdoor ook op plekken waar geen wifi is genieten van het aanbod dat Videoland te bieden heeft.

Heeft Videoland een gratis proefperiode?

In tegenstelling tot veel andere streamingdiensten, biedt Videoland bij Ziggo een proefperiode van veertien dagen. Deze proefperiode is helemaal gratis en stelt je in staat om te ontdekken of een abonnement van Videoland bij je past.

Videoland en Chromecast
Afbeelding: RTL

Je kunt slechts eenmaal een proefperiode aanvragen en dat kan voor alle abonnementsvormen. Na veertien dagen wordt je proefperiode automatisch omgezet in een betaald abonnement, tenzij je ervoor kiest om deze tijdig op te zeggen. De opzegging dient dan plaats te vinden vóór het verstrijken van de proefperiode.

Handig om te weten: om de proefperiode te activeren, moet je je betaalgegevens doorgeven aan Videoland. Er wordt dan ter verificatie 0,01 euro (één eurocent) afgeschreven van je bankrekening.

Twaalf maanden gratis Videoland en Netflix bij overstap naar Ziggo

Stap je van een andere kabeldienst over op Ziggo? Dan heb je de mogelijkheid om maar liefst twaalf maanden gratis Netflix en Videoland bij Ziggo te kijken. Dit kan ook als je op dit moment al een abonnement bij Videoland hebt. Je kunt gebruik maken van deze actie door de aanbieding bij Ziggo te bestellen en een vouchercode in te wisselen bij Videoland.

Videoland-abonnement afsluiten via Ziggo: hoe werkt dat?

Om Videoland te kijken via je Ziggo Mediabox doorloop je drie simpele stappen. Die staan hieronder omschreven.

  • Meld je aan als Videoland-abonnee op www.videoland.nl
  • Ga naar de apps op je mediabox om Videoland te openen (of kies voor kanaal 151)
  • Log in via de app van Videoland met je accountgegevens

Videoland bij Ziggo: via welk kanaal kun je kijken?

Je kunt Videoland bij Ziggo openen via het applicatieoverzicht van de mediabox, maar je kunt ook met de afstandsbediening naar kanaal 151 gaan. De Videoland-app wordt dan automatisch geopend. Handig toch?!

Welke streamingdiensten zijn er nog meer bij Ziggo?

Je kunt bij Ziggo terecht voor diverse streamingdiensten. Voor sommige van deze diensten kun je via Ziggo betalen, voor andere niet. Je kunt onder meer kiezen voor Netflix, waar je de beste films en series kunt vinden, en voor Viaplay. Die laatstgenoemde is vooral ideaal voor sportliefhebbers. Via Viaplay kijk je onder meer naar Formule 1 en naar darts.

Streaming-fan van het eerste uur en heeft meer abonnementen dan goed voor 'm is. Schrijft graag (en veel) over Netflix, Disney, Viaplay en andere streamingservices!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen op...