Podimo gratis: dit is de enige werkende optie

Door

Wesley Akkerman

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Podmimo gratis luisteren

💡 In het kort

Podimo heeft een gratis proefperiode, standaard is deze 30 dagen, maar soms zijn er acties waardoor deze verlengd wordt. Check hier de actuele acties en extra lange gratis proefperiode.

Wil je het populaire podcastplatform Podimo gratis uitproberen? Dat begrijpen we wel, aangezien je er veel content op kunt vinden. In dit artikel lees je hoe je dat voor elkaar krijgt.

Podimo is een podcastapplicatie die alweer een flinke tijd in Nederland beschikbaar is. Het platform biedt toegang tot een groot scala aan podcasts, die je veelal op andere platformen aantreft, zoals Spotify en Apple Music. Maar je treft er ook heel veel exclusief materiaal op aan. Deze podcast zijn alleen maar op Podimo te beluisteren.

Alleen daarom kan Podimo al interessant zijn voor de gemiddelde podcastluisteraar. Niet alleen heb je de meeste keuze, ook heb je alles onder één dak en hoef je dus niet te rommelen met meerdere apps.

Exclusie via deze link: gratis Podimo

Voor al dat exclusieve materiaal dien je wel te betalen. In ons artikel waarin we Podimo breder uitlichten (en ook onze ervaringen delen) lees je onder meer wat de kosten zijn. Zo heb je bijvoorbeeld een premium abonnement dat 9,99 euro per maand kost, voor onbeperkte toegang tot shows en boeken.

Podmimo gratis luisteren

Podimo gratis?

Is Podimo gratis te gebruiken? Dat antwoord is een ferme nee wanneer je dat exclusieve materiaal wil beluisteren. Gelukkig is er ook veel openbare content beschikbaar, waardoor je dus niet altijd hoeft te betalen voor alleen al het gebruik van de app. Sommige podcasts zijn gewoon te beluisteren.

Maar goed, we kunnen ons voorstellen dat je Podimo gratis wil uitproberen om te achterhalen of de programma’s achter de betaalmuur je interesse hebben. Toen de dienst net lanceerde in Nederland kon je gebruikmaken van een mooie actie, waardoor je de app lang voor noppes kon gebruiken.

???? Podimo gratis – Actuele actie – Exclusief via Chromefans

Ben je benieuwd welke actie Podimo op dit moment heeft, check dan onderstaande link. Je krijgt dan 60 dagen gratis in plaats van de standaard 60 dagen!

Actuele gratis Podimo-actie

Podimo 6 maanden gratis?

Zo was er onder meer een actie waarmee je zes maanden lang gratis naar de exclusieve programmering van het platform kon luisteren. Maar – en je voelt hem al een beetje aankomen – die actie is helaas voorbij. Je kunt op dit moment de app dus niet zes maanden lang voor niets uitproberen.

Wel kun je tegenwoordig, door vrienden uit te nodigen, zelf gratis maanden verdienen. Meer info over over deze gratis maanden hier.

Podimo
Podimo gratis – Chromefans.nl
Podimo
Podmi player – Chromefans.nl
Podimo
Podimo aanbod – Chromefans.nl
Podimo
Podmi instellingen – – Chromefans.nl

Podimo 12 maanden gratis?

Het kan zijn dat je sommige mensen in je vriendenkring gehoord hebt over een gratis proefperiode van maar liefst twaalf maanden. Dat klinkt haast te mooi om waar te zijn, maar dat was het niet! Met de nadruk op was, aangezien die actie momenteel eveneens verlopen is. Helaas!

Deze actie was erbij de introductie van Podimo in Nederland voor betalende leden van bestaande, overgenomen podcasts. Bijvoorbeeld Manmanman of de Zelfspodcast.

Maar hoe dan wel?

Maar hoe kun je nu dan nog wel Podimo gratis uitproberen? Nou, heel simpel. Lezers van Chromefans krijgen namelijk toegang tot gratis Podimo. Da’s flink wat minder dan zes of twaalf maanden, dat weten we. Maar met een maand moet je ook een goede indruk kunnen krijgen.

Wanneer je je gratis aanmeldt voor de twee maanden Podimo Premium Plus, zoals dat abonnement heet, dan krijg je onbeperkt toegang tot allerlei podcasts, videopodcasts, exclusieve opnamen en de selectie audioboeken. Je hoeft even nergens aan te denken — alle beperkingen zijn opgeheven.

Sowieso is het altijd mogelijk een proefabonnement van twee weken af te nemen bij Podimo. Maar wanneer je gebruikmaakt van de link in dit artikel, dan kun je daar dus mooi zes weken bij optellen. Mooi meegenomen, aangezien het podcastaanbod gigantisch is op Podimo.

Mocht je ingaan op deze gave actie en bang zijn dat na het aflopen van de actieperiode er meteen geld van je rekening verdwijnt, dan kun je er voor kiezen om na het activeren van het abonnement alles stop te zetten. Dan kun je helemaal ongestoord en zorgeloos gebruikmaken van Podimo.

Want wanneer je de automatische verlenging uitschakelt, loopt het bestaande abonnement namelijk gewoon nog door tot aan het einde van de periode. Wel zo handig, wel zo fijn en wel zo gemakkelijk. Wil je de dienst blijven gebruiken, zorg er dan voor dat je het juiste abonnement uitkiest.

Veel luisterplezier gewenst!

Lees ook:

Topics:

Schrijft sinds 2006 over technologie. Of het nu gaat om de Chromecast, Chromebook of Google Home, hij draait zijn hand er niet voor om.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen op...