Cinetree is nu drie maanden gratis bij KPN

Tot 29 februari kun je Cinetree bij KPN afnemen en de dienst drie maanden gratis uitproberen.

Door

Wesley Akkerman

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Videoland KPN kijken

💡 In het kort

Klanten van KPN kunnen vanaf nu gebruikmaken van een mooie deal, waarmee ze de dienst Cinetree kunnen uitproberen. Als je je via KPN aanmeldt, dan krijg je drie maanden gratis toegang. De aanbieding loopt tot 29 februari.

Er is nu een interessante Cinetree KPN-deal waar je als klant van KPN gebruik van kunt maken. Als je deze videostreamingdienst voor drie maanden gratis wil uitproberen, dan kan dat wanneer je je voor 29 februari 2024 aanmeldt bij de provider. Je betaalt dan de eerste drie maanden geen cent; daarna ben je 9,99 euro per maand kwijt.

Met de komst van Cinetree breidt KPN het entertainmentaanbod verder uit. Cinetree is een videostreamingdienst die net even anders dan de andere diensten is. Hier tref je vooral content aan met maatschappelijke thema’s, relevante verhalen en belangrijke onderwerpen. Klinkt dat beter dan een avond Netflix, dan kun je nu dus het filmaanbod via KPN checken.

cinetree kpn
(Afbeelding: Cinetree / Wesley Akkerman)

Cinetree KPN-deal

De Cinetree KPN-deal is geldig voor bestaande klanten van KPN. Als je hierop ingaat, dan kun je de films van deze dienst via KPN TV Box+ bekijken. Maar je kunt ook gewoon gebruikmaken van de Cinetree-app die beschikbaar is voor mediaspelers, smart-tv’s, tablets en smartphones. De app is beschikbaar voor Android TV, Google TV en Apple TV.

Als je de eerste drie maanden gehad hebt, dan betaal je vanaf dat moment 9,99 euro per maand voor. Mocht je na de drie maanden niet verder willen kijken, zorg er dan voor dat je het abonnement tijdig opzegt. Je kunt ook een proefperiode zonder KPN afnemen, maar dan kun je slechts twee weken gratis kijken.

Cinetree onderscheidt zich verder door filmmakers, schrijvers, programmamakers en journalisten meer ruimte te geven. Ze kunnen bijvoorbeeld hun favoriete films uitkiezen, die dan wat extra aandacht krijgen. Onder meer Humberto Tan, Thomas Acda, Hadewych Minis, Jacob Derwig en Splinter Chabot hebben hun keuzes achtergelaten.

Naast films kun je ook eigen producties terugvinden op Cinetree. Die worden dan gemaakt door de streamingdienst zelf, waardoor er tevens exclusieve content beschikbaar is. Lijkt je dat allemaal interessant? Meld je dan voor 29 februari aan.

Schrijft sinds 2006 over technologie. Of het nu gaat om de Chromecast, Chromebook of Google Home, hij draait zijn hand er niet voor om.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen op...