Opgelet: Skyshowtime-abonnement voor eerste klanten gaat ook omhoog

Klanten vanaf het eerste uur gaan vanaf 23 april 4,49 euro per maand betalen.

Door

Wesley Akkerman

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

skyshowtime korting

💡 In het kort

Eerder deze maand kwam naar buiten dat Skyshowtime de prijzen van het bestaande abonnement verhoogt. Die prijsstijging geldt voor iedereen, dus ook de mensen die in de eerste periode een abonnement afgesloten hebben. Die krijgen weliswaar levenslang korting van vijftig procent, maar ze ontspringen de dans dus niet. Daar waar het bestaande pakket met twee euro per maand omhoog gaat voor de ‘normale’ gebruiker, krijgen de eerste klanten te maken met een stijging van één euro.

Heb je al vanaf het eerste moment een abonnement op Skyshowtime? Dan hebben we goed en slecht nieuws. Het goede nieuws is dat je straks niet te maken krijgt met de verhoging van twee euro per maand. Het slechte nieuws is dat er wel een prijsstijging van het maandabonnement aankomt: maar als trouwe klanten komt dit neer op één euro extra, per maand.

Dat houdt dus in dat trouwe klanten van het eerste uur vanaf 23 april 2024 geen 3,49 euro per maand, maar 4,49 euro per maand gaan betalen voor de dienst van Skyshowtime. Dat is nog steeds de helft minder dan wat andere mensen moeten gaan betalen. Die gaan namelijk van 6,99 euro per maand naar 8,99 euro per maand. Een opslag van twee euro, dus.

skyshowtime korting
(Afbeelding: Skyshowtime / Wesley Akkerman)

De Skyshowtime-deal

Waar komt dit verschil precies vandaan? Nou, toen Skyshowtime net in Nederland geïntroduceerd werd, stuntte het bedrijf met een actie dat je je leven lang (of totdat de voorwaarden wijzigen…) vijftig procent korting krijgt op de videostreamingdienst. De helft van 6,99 is ongeveer 3,49; en dat laatste is dan ook het bedrag dat die groep mensen betaalt.

Echter, eerder deze maand kwam in het nieuws dat Skyshowtime de prijzen laat stijgen vanaf 23 april 2024. Dat geldt voor alle klanten, zowel nieuw als oud. De oude garde heeft het voordeel dat die stijging dus maar de helft bedraagt. Dit wordt allemaal bevestigd in een mail die de dienst de afgelopen dagen naar zijn abonnees verstuurd heeft.

Mocht je Skyshowtime nog altijd voor een lager bedrag willen blijven gebruiken, dan raden we aan het jaarabonnement te kiezen. Tot 23 april 2024 betaal je daar 54,99 voor. Maar na die datum komt dat neer op 70,99 euro per jaar. Als je 55 euro deelt door twaalf maanden, dan kom je uit op ongeveer 4,58 euro. Dat is net niet de helft van het nieuwe maandbedrag.

Schrijft sinds 2006 over technologie. Of het nu gaat om de Chromecast, Chromebook of Google Home, hij draait zijn hand er niet voor om.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen op...