Viaplay-proefperiode is terug van weggeweest

De nieuwe proefperiode geldt alleen voor nieuwe abonnees.

Door

Wesley Akkerman

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Viaplay opzeggen

💡 In het kort

De Viaplay proefperiode is terug van weggeweest. Als je nu een maandabonnement afneemt, dan kijk je de eerste zeven dagen gratis. We weten niet hoe lang deze actie duurt. Dus als je de dienst nog wilde uitproberen, dan is dit je kans.

Baalde je dat de Viaplay proefperiode opeens verdwenen was? Dan hebben we nu goed nieuws, aangezien die nu terug is van weggeweest. Iedereen met interesse in een maandabonnement en die ook afneemt, kan de eerste week gratis kijken. Daarna wordt het abonnement omgezet naar een bedrag van 15,99 euro per maand.

Dan moeten we wel even scherp blijven. Want die 16 euro per maand geldt nog voor een drie maanden. Medio mei zal de videostreamingdienst voor onder meer de Formule 1 namelijk de prijzen met twee euro per maand gaan verhogen. Vanaf dat moment betaal je dus 17,99 euro per maand. Daarmee is Viaplay de duurste streamingdienst in Nederland.

Viaplay Formule 1 Max Verstappen
Via: José Pablo Domínguez (CC)

Viaplay proefperiode gebruiken

Met een abonnement op Viaplay kijk je onder meer naar Formule 1, darts, Premier League– en Bundesliga-voetbal en verschillende films en series. Tijdens de Viaplay proefperiode kun je alles kijken wat je wil, mits die content natuurlijk beschikbaar is. Als er geen liveverslag van een sportevenement is, dan kun je die logischerwijs niet kijken tijdens die week.

De actie geldt alleen voor nieuwe abonnees. Mocht je op de actie ingaan en het abonnement aanhouden, dan wordt het automatisch omgezet naar een maandabonnement. Je kunt ook direct voor een jaarabonnement gaan, als je toch al weet dat je veel van deze dienst gebruik gaat maken. Dan ben je omgerekend zo’n 12,80 euro per maand kwijt.

Toch een jaarabonnement?

Je kunt dus nog meer geld besparen als je er meteen voor kiest een jaarabonnement af te sluiten. Dan ontloop je in elk geval de eerstvolgende prijsstijging. Maar dan ben je natuurlijk aan de beurt tijdens de volgende ronde. Die mogelijk snel volgt, aangezien Viaplay geld in kas nodig heeft om die felbegeerde F1-uitzendrechten te kunnen blijven betalen.

Schrijft sinds 2006 over technologie. Of het nu gaat om de Chromecast, Chromebook of Google Home, hij draait zijn hand er niet voor om.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen op...