Zo kom je in contact met de Viaplay-klantenservice

Je kunt de klantenservice op vijf manieren bereiken: via de website en via een e-mailadres.

Door

Wesley Akkerman

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Viaplay

💡 In het kort

Je kunt de klantenservice van Viaplay op vijf manieren bereiken. Je kunt dat doen door te mailen naar [email protected] of door naar de klantenservice-pagina te gaan. Daar kom je oplossingen tegen voor algemene problemen, evenals de chatfunctie. Ook is er een telefoonnummer (010 3006670), en zijn er socialmediakanalen. In dit artikel een volledige lijst met daarin ook de contactmethode van Viaplay met het meeste succes.

Soms kom je in een situatie terecht waarin je de Viaplay klantenservice nodig hebt. Je hebt dan een probleem met betalingen, het afspelen van content of misschien wel iets anders. Wat het ook is, met de gegevens in dit artikel moet je er zelf uit kunnen komen. Of je neemt zelf contact op, of je bekijkt de artikelen waarin alle oplossingen staan.

De Viaplay klantenservice is op vijf manieren te bereiken. Dat kun je doen als je ergens een vraag of opmerking over hebt. Het kan helpen om eerst naar de klantenservice-pagina te gaan. Daar tref je allerlei oplossingen aan voor veelvoorkomende problemen, zoals problemen met de content, live streams of betalingen. En nog veel meer, natuurlijk.

Viaplay klantenservice bereiken

Daarnaast kun je altijd een mailtje sturen naar [email protected]. Dan kom je in direct contact met een medewerker van de klantenservice, die je hopelijk kan helpen met hetgeen waar je tegenaan loopt. Het kan even duren voordat je antwoord krijgt, zeker in een drukke periode. Maar het antwoord komt vanzelf binnen; wees geduldig!

Tot slot is het mogelijk iemand via de chat te spreken. Ook dan verwijzen we je nog even door naar de eerdergenoemde klantenservice-pagina. Niet alleen tref je hier allerlei onderwerpen aan die mogelijk het probleem bespreken, maar onderop staat ook de chatfunctie. Als je wil kun je ook hier direct klikken voor die functionaliteit.

Viaplay op tv
Via: youtube.com | capture: Youtube:

Viaplay contact: goed om te weten

Als je voornemens bent contact op te nemen met de Viaplay klantenservice, dan is het handig om te weten wanneer die precies geopend is. Je kunt de medewerkers van Viaplay dagelijks bereiken tussen van 10:00 uur en 22:00 uur.

Maar als je nog het geduld hebt om een bericht op te stellen (via mail of de chatdienst), dan is het probleem mogelijk niet heel groot, of kan het best een dag wachten. Daarom raden we aan gewoon rustig contact op te nemen en het antwoord af te wachten. Je wordt vanzelf geholpen, en anders kun je de algemene probleemoplossingen doornemen.

Viaplay gratis bellen?

Is het probleem wat urgenter, dan kun je er een telefoongesprek aan wagen. De Viaplay klantenservice is tussen 13:00 uur en 17:00 uur telefonisch bereikbaar op het nummer 010 3006670. We hebben dit nummer gebeld, waardoor we de informatie in dit artikel hebben kunnen verifiëren. Dit is de meest recente informatie per februari 2024.

Verder is het handig om te weten dat Viaplay ook kanalen heeft via sociale media. Zo kun je medewerkers van de streamingdienst bereiken via Twitter of Facebook. Daar moeten we aan toevoegen dat dit geen typische accounts zijn die doorgaans klanten helpen. In plaats daarvan plaatsen ze meestal marketingberichtjes en dat soort dingen.

Viaplay

Viaplay werkt niet goed?

Als je tijdens het gebruik van Viaplay aanloopt tegen problemen, dan kan het in elk geval helpen de onderstaande stappen uit te voeren voordat je contact opneemt. Meestal verhelpen die de problemen die je ondervindt. Ook kan het geen kwaad om en site als Allestoringen te bezoeken, om te checken of Viaplay last heeft van een storing of niet.

  1. Check de internetverbinding in huis en op het apparaat waar je Viaplay op bekijkt. Is alles nog goed aangesloten? Werkt de wifi-verbinding? Per apparaat verschilt wat je hiervoor moet doen, dus loop de instellingen zelf even na.
  2. Sluit de Viaplay-app af en start hem opnieuw op. Leeg eventueel de cache via de appinstellingen, en log daarna opnieuw in.
  3. Start het apparaat opnieuw op waar je op kijkt.
  4. Check of er updates zijn: voor het apparaat waar je op kijkt en voor de Viaplay-app.

De reden dat we deze oplossingen nog even aandragen, is heel simpel. De kans is groot dat de klantenservice hetzelfde van je gaat vragen. Dus dan ben je hen al een stap voor. Tenminste, als het dan nog nodig is om de Viaplay klantenservice te bellen. Want dit soort algemene oplossingen lossen een groot aantal problemen op met de dienst.

Schrijft sinds 2006 over technologie. Of het nu gaat om de Chromecast, Chromebook of Google Home, hij draait zijn hand er niet voor om.

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen op...