Disney+ proefperiode (gratis): dit zijn je opties

Door

Arie Vogelaar

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Disney+ proefperiode

💡 In het kort

Als je hier bent gekomen, dan zoek je een Disney Plus proefperiode, waarin je deze populaire dienst gratis kunt uitproberen. In dit artikel zet ik alle (on)mogelijkheden op een rij.

Disney+ gratis kijken: is dat mogelijk?

Om maar meteen met het slechte nieuws te beginnen: een Disney Plus proefperiode is momenteel niet (meer) beschikbaar. Toch zijn er manieren om Disney+ een stuk goedkoper te streamen.

In het verleden bood de streamingdienst een proefperiode aan van zeven dagen, maar deze actie geldt inmiddels niet meer.

Het is overigens niet uitgesloten dat er in de toekomst weer gebruik wordt gemaakt van de proefperiode, maar dat staat op dit moment niet op de planning.

Gelukkig zijn er bij Disney+ diverse interessante kortingen waar je gebruik van kunt maken. Je kunt zelfs profiteren van twee maanden gratis kijken per jaar. Welke kortingen dit precies zijn, lees je verderop in het artikel.

Disney+ alternatief na netflix opzeggen
Via: Chromefans.nl

Welke abonnementen zijn er bij Disney (en welke zijn het goedkoopst?)

Je kunt bij Disney kiezen voor een maandabonnement en een jaarabonnement. Het voordeel van het maandabonnement is dat je deze per maand kunt opzeggen. Mocht de streamingdienst niet bevallen, dan is opzeggen dus zo gepiept.

Het jaarabonnement heeft als voordeel dat je een stuk goedkoper uit bent, in totaal zo’n 18 euro per jaar. Daar staat echter tegenover dat je een jaar lang aan dit abonnement vastzit. Vervroegd opzeggen en kosten besparen is dus niet mogelijk.

Bekijk hieronder hoe de abonnementsstructuur van Disney+ in elkaar zit en ontdek welke services hierbij horen.

Tip: je kunt ook een abonnement nemen via je provider, bijvoorbeeld Disney Plus bij Ziggo.

MaandabonnementJaarabonnement
Aantal schermen waarop je kunt kijken44
Downloaden en offline kijken✔️✔️
Compleet aanbod films en series✔️✔️
Kijken op alle apparaten✔️✔️
Ouderlijk toezicht instellen✔️✔️
Kosten per maand€ 8.99€ 7.49

Zoals je in de tabel hierboven kunt zien, bespaar je met een jaarabonnement flink op je kosten voor Disney+. De totale korting per jaar bedraagt 15% en dat is goed voor 18 euro. Van dit geld kun je een half jaar lang Amazon Prime kijken. Niet verkeerd, toch?

Disney+ kijken met korting

Wil je Disney+ kijken met korting? Dan zijn er behalve het goedkope jaarabonnement ook andere opties. Een goed voorbeeld daarvan is de entertainmentkorting van KPN. Ook het delen van je abonnement met vrienden is een goede optie om geld te besparen. Hieronder lees je verdere uitleg.

1. Disney via je provider

Vaak is het mogelijk om bij je provider een Disney-abonnement af te sluiten. Op deze manier kun je korting krijgen, afhankelijk van je abonnement.

Wanneer je bij KPN een nieuw abonnement afsluit voor zowel TV, Internet als Mobiel, ontvang je per maand vijf euro entertainmentkorting. Je kunt hierdoor flink besparen op je Disney+-abonnement en voor minder geld genieten van al het moois dat Disney te bieden heeft.

Hieronder nog een aantal handige linkjes:

Disney+

2. Disney-abonnement delen met vrienden

Het delen van je Disney-abonnement met vrienden, collega’s of familieleden is officieel niet toegestaan, maar omdat het vrijwel onmogelijk is om dit te reguleren, wordt er op dit moment niet op gehandhaafd.

Dit biedt enkele mooie voordelen. Door je account te delen, kun je voor een schijntje van de prijs naar Disney+ kijken. Zeker sinds je met maar liefst vier schermen tegelijk kunt genieten van de beste films en series.

3. Abonnement afsluiten via een ander land

Het is ook mogelijk om een abonnement af te sluiten via een ander land bij Disney Plus. Hierdoor kun je – indien je aan de voorwaarden voldoet – een gooedkoper Disney-abonnement afsluiten.

Meer info en een stappenplan kun je in dit artikel vinden.

Met welke streamingdiensten kijk je nog meer gratis?

Disney+ is niet de enige streamingdienst met interessante kortingen. Ook via andere streamingdiensten zoals Netflix en Videoland profiteer je van mooie kortingen. Wist je bijvoorbeeld dat er bij Ziggo en KPN soms deals zijn waarmee je tijdelijk gratis naar Netflix en Videoland kunt kijken?

Netflix start niet op
Via: pexels.com | JESHOOTS.com, CC

In de lijst hieronder vind je nog enkele andere opties om goedkoop of zelfs gratis naar streamingdiensten te kijken.

  • Amazon Prime – gratis proefperiode van 30 dagen en daarna een abonnement voor slechts € 2.99 per maand.
  • Crunchyroll – Gratis abonnement voor onbepaalde tijd.
  • Apple TV+ – Gratis proefabonnementen tot wel vijf maanden
  • MyLum – Alleen betalen voor de series die je kijkt
  • Pathé Thuis – Alleen betalen voor de films die je kijkt
  • YouTube – Films huren of kopen voor een lage prijs
  • Kijk – Gratis abonnement voor onbepaalde tijd
  • NPO – Gratis abonnement voor onbepaalde tijd

Lees ook

Streaming-fan van het eerste uur en heeft meer abonnementen dan goed voor 'm is. Schrijft graag (en veel) over Netflix, Disney, Viaplay en andere streamingservices!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen op...