Netflix contact: probeer deze opties eerst (+ bellen)

Door

Arie Vogelaar

·

Publicatie:

·

Laatste update:

·

0

Laatste update:

0

Netflix

Wil je contact opnemen met Netflix omdat je een vraag, een klacht of feedback hebt? Dan ben je vast benieuwd op welke manier je Netflix contact kunt hebben. In dit artikel vind je een compleet overzicht van hoe je de streamingdienst kunt bereiken in Nederland. Wil je Netflix bellen, ook deze optie heb ik het artikel verwerkt.

Wanneer is het handig om met Netflix contact op te nemen?

Netflix is een geweldige streamingdienst, maar soms loop je tegen problemen aan. Op zo’n moment is het fijn dat je de helpdesk van Netflix kunt bereiken. Veel voorkomende problemen met Netflix vind je in de lijst hieronder:

Netflix eerste maand gratis / Netflix abonnement
Via: unsplash.com | Cotonbro, CC

Netflix contact: alle mogelijkheden op een rij

Er zijn diverse manieren waarop je met Netflix in contact kunt komen. Zo kun je in het helpcentrum veel informatie vinden over problemen, maar kun je ook met Netflix bellen of chatten.

Helpcentrum van Netflix

In het helpcentrum van Netflix vind je een compleet overzicht van problemen die je met Netflix ervaart. Dit kan gaan om storingen en fouten, maar ook om zaken die je niet goed begrijpt. Netflix helpt je zo stap voor stap om het probleem op te lossen en weer zorgeloos naar favoriete series en films te kijken.

Kun je in het helpcentrum zelf geen passende oplossing vinden? Dan is het beter om even met Netflix contact te hebben. Daar zijn een aantal mogelijkheden voor.

Goedkoper Netflix-abonnement?

Ben je op zoek naar een goedkoper Netflix-abonnement, dan zijn er een aantal opties:

Bekijk hier alle tips!

Netflix bellen

Liever bellen met Netflix? Dat is ook mogelijk. En het werkt nog lekker snel ook. Je kunt Netflix bellen via het algemene telefoonnummer 0800 02 29 647. Tussen 08:00 uur ’s ochtends en 23:00 uur ’s avonds is er telefonische hulp beschikbaar in het Nederlands.

Vind je het niet erg om Engelstalige hulp te krijgen? Dan kun je ook buiten deze uren naar Netflix bellen. Ideaal als je ’s nachts ligt te bingen en er opeens een storing plaatsvindt.

Om snel geholpen te worden tijdens het bellen, is het slim om de code te gebruiken waar tijdens het telefoongesprek om gevraagd wordt. Je vindt deze code door in te loggen in je Netflix-account en onderaan deze pagina op ‘Bel ons’ te klikken.

Netflix bellen / Netflix contact
Netflix bellen – code

De ontvangen code is daar beschikbaar en stelt de helpdesk in staat om met je mee te kijken wat het probleem is en hoe dit kan worden opgelost.

Livechat met Netflix

Ook de livechat van Netflix is een prima manier om je probleem op te lossen. Je kunt heel eenvoudig chatten via het helpcentrum van Netflix. Je kunt kiezen voor de hulp van een persoon aan de andere kant van de chat, maar je kunt via de livechat ook zelfstandig problemen oplossen. Denk bijvoorbeeld aan het resetten van je wachtwoord, het bijwerken van je betaalmethode of het aanvragen van series of films.

Het fijne aan de livechat is dat je al binnen enkele minuten een reactie krijgt. Je hoeft hierdoor dus nooit lang te wachten op een antwoord en kunt je probleem zo in korte tijd oplossen.

Contact Netflix - chat
Netflix chat contact

Problemen met Netflix: hier vind je de oplossingen

Heb je problemen met Netflix en wil je zo snel mogelijk een oplossing vinden? Dan vind je op Chromefans.nl diverse uitlegpagina’s over het verhelpen van Netflix-storingen. Hieronder vind je daar een handig overzicht van.

Meer weten over Netflix? Bekijk dan ook de Netflix-overzichtspagina. Daar vind je tientallen tips, tricks en guides over deze streamingdienst.

Toch een andere streamingdienst kiezen? Dit zijn de beste alternatieven

Heb je problemen met Netflix en wil je graag overstappen naar een andere streamingdienst? Of vind je Netflix heel leuk, maar wil je ook een abonnement afsluiten bij een andere streamingservice? Dan zijn onderstaande opties zeker het overwegen waard:

Disney+ alternatief na netflix opzeggen
Via: Chromefans.nl
  • Ben je verslaafd aan komedies, superheldenfilms en animatiefilms en series? Dan is Disney+ de beste streamingdienst voor jou. Je vindt hier een groot aanbod tegen een schappelijke prijs.
  • Supergoedkoop streamen en ook nog eens genieten van een groot aanbod? Dan is Amazon Prime de beste keuze. Deze steamingprovider stunt met prijzen en heeft honderden hoogwaardige series en films in het portfolio.
  • Lekker onderuitgezakt Nederlandse tv-programma’s, films en series kijken? Dan zijn Videoland en NPO Plus een ideale keuze. Videoland is iets duurder, maar heeft ook een veel groter internationaal aanbod.

Lees verder over Netflix

Chomecast app Netflix

Streaming-fan van het eerste uur en heeft meer abonnementen dan goed voor 'm is. Schrijft graag (en veel) over Netflix, Disney, Viaplay en andere streamingservices!

Foutje gezien? Mail mij! Dat zou ik enorm waarderen.

Feedback form

Plaats een reactie

Delen op...